FAQ items aan het laden...
FAQ items aan het laden...

Actueel voor uw vijver!

WATERWAARDEN

Vul hier uw waterwaarden in en krijg GRATIS advies!

MEER INFO

UV LAMP VERVANGEN

Gaat u binnenkort uw UV lamp vervangen?

MEER INFO

De vijverwinkel bij uitstek

Op Vijverwinkel.com bent u aan het juiste adres op het gebied van vijvers. U wilt natuurlijk optimaal genieten van uw tuin met een prachtige vijver. Het maakt hierbij voor ons niet uit of u een strakke vijver, een koivijver, een zwemvijver of een prachtige natuurvijver heeft of wilt gaan maken.

Vijvercentrum De Scheper heeft voor iedereen de juiste vijver, met een ruim assortiment van hoge kwaliteit producten om u vijver zo mooi en zonder zorgen te maken en natuurlijk te onderhouden.

Wij hebben voor iedereen het juiste product omtrent vijvers. Het maakt daarbij niet uit of u een hoog of laag budget heeft. De mooiste fonteinen, de beste pompen en producten zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw vijver.

 

Persoonlijk advies

Het is natuurlijk ook leuk om eens persoonlijk contact met ons te maken, dit kan bij ons Vijvercentrum. Wandel gerust rond in onze vijverspeciaalzaak. Door middel van enkele voorbeeld vijvers, die wij aangelegd hebben, kunt u misschien inspiratie opdoen voor uw vijver.

Een vijver aanleggen is onze specialiteit. Vijvercentrum De Scheper is reeds meer dan 25 jaar expert op dit gebied. Wilt u misschien een zwemvijver aanleggen ? Neem vrijblijvend met ons contact op of maak direct een afspraak.

‘Wij nodigen u van harte uit een bezoek te brengen aan onze showroom op ’t Laar 3 in Oirschot”

Bekijk openingstijden

Onze klantenservice

Heeft u vragen over uw vijver of onze producten, dan kunt u via ons contact formulier direct contact opnemen en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.

U kunt ons natuurlijk ook bellen met: 0499 -577 980

Onze merken

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Zo blijf je op de hoogte van trends, aanbiedingen en de nieuwste items.    We gebruiken je gegevens alleen als inschrijving voor onze nieuwsbrief
    (bekijk hier onze privacyverklaring)