Vijverpomp
Vijverwinkel.com biedt u vijverpompen voor uw vijvercapaciteit.

De webshop van Vijverwinkel.com heeft een ruime keuze aan vijverpompen. Elke vijverpomp heeft dan ook een doel met de daar bijbehorende eigenschappen. Vijverwinkel.com maakt onderscheid in: dompelpompen, filterpompen, beluchtingpompen en fonteinen. Maar een vijver zonder vijver pomp is een verloren zaak. De vijver heeft namelijk een vijverpomp nodig, zodat het water in beweging blijft. Wanneer het vijverwater stil valt, zullen bacteriën zich snel verspreiden. Met het gevolg dat de waterkwaliteit flink terugloopt.

Vijverfilter Merken
Vijverwinkel.com verkoop diverse merken, voorbeelden hiervan zijn: Oase, Auga, Aquaforte, Velda, Pontec, Multi Sicce. Wilt u advies hierover neem dan contact op met onze klantenservice.

Vervangonderdelen Vijverpomp
Ook als u al beschikt over een vijverpomp vindt u bij Vijverwinkel.com een groot assortiment aan vervangonderdelen. Zoekt u een onderdeel wat niet online staat, laat het ons dan weten via sales@vijverwinkel.com.

Energiezuinige vijverpompen
Vijverwinkel.com heeft een divers aanbod van energiezuinige pompen. Deze vijverpompen zijn zowel goed voor het milieu als uw portemonnee. Zo heeft Oase een ruim aanbod van Energie zuinige vijverpompen, bijvoorbeeld de Aquamax. Door het gebruik van deze pompen kunt u vaak tot wel €200,- per jaar besparen. Ook biedt Vijverwinkel.com u diverse vijverproducten die het stroomverbruik reduceren. Met deze producten is het mogelijk om u toerental te regelen, een voorbeeld hiervan is de Inscenio Dimmer. Wilt u meer informatie over Energiezuinige pompen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Titel

Ga naar de bovenkant