Drijvende skimmer kopen voor de vijver

Een skimmer kopen voor de vijver is nu wel erg gemakkelijk. Op vijverwinkel.com vindt u een groot aanbod opbouw en drijvende skimmers. Daarnaast zorgen vijver skimmers ervoor dat bijvoorbeeld overtollig voer of bladafval van het wateroppervlak van vijvers wordt afgevoerd. Hierdoor wordt voorkomen dat drijvend grof vuil niet naar de bodem zakt en een sliblaag veroorzaakt.

Drijvende skimmers zijn er in twee categorieën. De opbouw skimmers hebben een drijfring en worden meestal op een bestaande wanddoorvoer van 110 mm aangesloten in de leiding naar een gravity geplaatst filtersysteem. Voor een goede werking is minimaal 6.000 liter per uur nodig, maar met meer stroming is de werking natuurlijk groter. Met 15.000 liter per uur kan een oppervlakte van circa 40 vierkante meter worden vrij gehouden van zweefvuil.

De tweede categorie zijn zelfstandige skimmers voorzien met van eigen pomp. Deze zijn dus in alle vijvers te gebruiken en geheel onafhankelijk van het filtersysteem of de bestaande pomp toe te passen. Daardoor zijn ze ook makkelijk gewoon te verwijderen als er geen blad of bloesem in het water valt. Hoe groter de vijver is, des te zwaarder dient deze pomp in de skimmer te zijn. Er zijn complete skimmers voor vijvers tot 250 vierkante meter beschikbaar.

Als laatste beidt Vijverwinkel.com u diverse soorten tegen gunstige prijzen en altijd met een snelle levering.

Kortom Vijverwinkel.com is dealer van Oase, AquaForte en Velda vijver skimmers. Een skimmer kopen kan niet makkelijker.

Titel

Ga naar de bovenkant