Een vijverstofzuiger kopen

Met behulp van een vijverstofzuiger bent u in staat om de vijverbodem en vijverranden perfect schoon te maken. Bij vijverwinkel.com vindt u alleen de beste vijverstofzuigers die u helpen bij het schoonmaken van uw vijver.

Een vijverstofzuiger kopen betekent dat u direct aan de slag kunt en bladafval en kleine takjes direct uit uw vijver kunt gaan verwijderen. Daarnaast kunt u natuurlijk van tijd tot tijd vijverslib verwijderen van de bodem van uw vijver.

Ook andere slibresten kunt u perfect van de vijverbodem opzuigen met een vijverstofzuiger. Daardoor voorkomt u natuurlijk dat er slib op de bodem blijft liggen hetgeen allerlei ziektekiemen kan veroorzaken.

Oase vijverstofzuigers : als beste getest !

Vijverwinkel.com is dealer van Oase vijverstofzuigers. Oase is markleider op het gebied van vijverbenodigdheden. Naast vijverpompen en vijverfilters heeft Oase als een van de eerste merken een aantal jaren geleden een vijverstofzuiger ontwikkeld. Inmiddels heeft Oase diverse types vijverstofzuigers op de markt gebracht.

UIteraard kunt u al deze verschillende types via vijverwinkel.com direct bestellen. Zonder verzendkosten en vaak direct uit voorraad leverbaar. Mochten wij onverhoopt een type niet uit voorraad kunnen leveren, dan nog hebt u uw vijverstofzuiger binnen 5 werkdagen in huis.

Hoe werkt een vijverstofzuiger ?

Eerst zien hoe het werkt voordat u een vijverstofzuiger gaat kopen ? Dat kan. Bekijk de promotievideo van Oase hieronder ! Het gedemonstreerde model is de Oase Classic vijverstofzuiger. De video geeft een goed beeld van hoe een Oase vijverstofzuiger werkt.

Als u de bodem van de vijver eens goed schoon wilt maken is een vijver stofzuiger het ideale hulpmiddel. Het is dus niet noodzakelijk om al uw vijverwater telkens eruit te pompen en uw vijver opnieuw te vullen. Met een stofzuiger haalt u alle grof vuil direct van de vijverbodem.

Liever de Oase Pondovac 4 video bekijken kan natuurlijk ook. Deze video is in het Duits.

Heeft u vragen over dit product dan kunt u natuurlijk ook even bellen – Vijvercentrum De Scheper – Oirschot – 0499 – 577980 

Titel

Ga naar de bovenkant