Vijverfolie kopen voor aanleg van de vijver

Vijverfolie kopen en gebruiken bij de aanleg van uw vijver. Vijverwinkel.com heeft een ruim aanbod. Vijver aanleg met behulp van vijverfolie betekent dat u vele mogelijkheden heeft voor wat betreft de vorm van uw vijver. In principe is elke vijver met behulp van folie te realiseren. Dit uiteraard met verschillende dieptes en vormen daarin aangebracht.

Rubber vijverfolie kopen

Rubber vijverfolie kopen betekent dat u gaat voor duurzaamheid. Rubber vijver folie gaat over het algemeen langer mee dan PVC vijverfolie. Vijverfolie gemaakt van rubber is bovendien verkrijgbaar in verschillende diktes. Bovendien is het zo dat dit soort vijverfolie vaak gemakkelijker te repareren valt dan PVC folie.

PVC vijverfolie

PVC vijverfolie is over het algemeen goedkoper. Het kan perfect toegepast worden bij het maken van een vijver. U dient er echter wel rekening mee te houden dat PVC vijverfolie circa 7 – 10 jaar mee zal gaan. Daarna moet u de PVC folie weer vervangen.

Hulp nodig bij het vijverfolie kopen ? Uiteraard kunt u ook direct met ons contact opnemen. Wij helpen u graag. Vijverwinkel.com is erkend dealer van Ecolan rubber vijverfolie.

Ga naar de bovenkant