Oase was al vanaf 1966 betrokken bij de ontwikkeling van de eerste fonteinpompen, in 1991 werd de eerste vestiging geopend. Daarna heeft Oase Living Water in 2016 een herlancering van het merk gehad. Sinds Oase de producten op de markt heeft gebracht, is de belangstelling voor water in de tuin alleen maar gegroeid. De producten zijn zo ontwikkelt dat klanten het zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt de watertuin, zowel groot als klein, vorm te geven.

De wensen van vijverliefhebbers kunnen talloze vormen aannemen. Voor elk persoonlijk idee heeft Oase een aansluitend vijverproduct. Daarnaast heeft Oase voor alle producten dragende waarden als milieubewustzijn, efficiënte en duurzaamheid. Dit geldt voor het gehele productassortiment van vijverpomp, vijverfilter, verlichtingsystemen, etc.

Fonteinen & Fonteinpompen

Oase Living Water heeft een breed assortiment Oase fonteinen en Oase fonteinpompen. Bewegend water creëert een bijzonder beeld in de tuin. De klaterende schuimbron komt goed tot zijn recht in een moderne omgeving, maar een elegante fontein geeft ook een prachtig waterbeeld. Of kies voor een van de producten uit het productassortiment Water Entertainment.

Filterpompen & Beeklooppompen

Watervallen en beeklopen hebben meer voordelen dan alleen het aanzicht van kletterend water. Oase pompen bewegen namelijk het vijverwater, waardoor er zuurstof wordt toegevoegd. De watervallen en beeklooppompen van Oase Living Water kunnen zo ingebouwd worden, dat deze samensmelten met de waterpartij. De Oase filter- en beeklooppompen voeden de vijverfilters en voorzien deze van uiterst efficiënt water, waar vervolgende de grove vuildeeltjes uit worden gefilterd.

Filter, UVC & Beluchting


Helder water, daar wordt iedere vijverbezitter blij van. Dankzij de intelligente filtertechniek heeft Oase voor iedere vijver een professionele oplossing voor helder vijverwater. Voor kleine vijvers heeft Oase de onderwaterfilters ontworpen. Terwijl bij een klein tot middelgrote vijver een drukfilter beter tot zijn recht komt. Of de doorstroomfilters van Oase Living Water die ontwikkelt zijn voor middelgrote tot grote vijvers en voor koivijvers.
De perfecte aanvulling op deze vijverfilters voor helder water zijn de UVC-voorzuiveringsapparaten en vijverbeluchting. Deze zijn verkrijgbaar in een complete set of af te stellen in uw eigen combinatie. Oase biedt ook een helderwater garantie, voor meer informatie over de voorwaarden kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vijverwinkel.com.

Vijverreiniging, Vijverstofzuiger & Skimmer


Waterkwaliteit is van groot belang voor het biologisch evenwicht in uw vijver. Oase heeft een uitgebreid productassortiment om uw vijver probleemloos te voorzien van een optimale kwaliteit vijverwater. Vijver – Oppervlaktezuigers behoren tot de meest handige hulpmiddelen bij uw vijveronderhoud. De Oppervlaktezuiger verwijderen grove vuildeeltjes, voordat dit de waterkwaliteit belast. Mochten er toch deeltjes naar de bodem zinken, dan biedt Oase een divers assortiment Slibzuigers, waarmee u de bodem stofzuigt. Toch gaat het onderhoudsassortiment van Oase living water nog veel verder: vijvernetten, schepnetten, vijverscharen en andere vijveraccessoires ontbreken hier zeker niet. Zelfs voor vijverbacteriën en algenbestrijding heeft Oase een ruime keuze.

Verlichting & Stroom


In de avond willen de vijverliefhebbers ook kunnen genieten van de prachtige waterpartij. Hiervoor heeft Oase een groot scala verlichtingssets ontwikkeld. De flexibele en zuinige verlichtingssets creëren sfeer rondom de waterpartij. Van robuuste schijnwerpers tot geraffineerde spots, het Oase verlichtingassortiment biedt het allemaal aan. Ook verlichting voor watervallen vind u uitgebreid terug in het Oase assortiment.
Voor een revolutie in de regeling van uw Oase apparaten in de tuin zorgt de Oase FM-Master WLAN. Deze aansluiting is gebaseerd op het flexibele concept van InScenio stroombeheer en is via uw smartphone of tablet regelbaar.

Vijver of Tuin aanleggen

Met het omvangrijke assortiment van bouwproducten in het Oase assortiment wordt de aanleg van uw vijver verrassend eenvoudig. Of u nu een koivijver, siervijver of zwemvijver aanlegt. Het zal een natuurbelevenis worden, wat uw tuin kenmerkt. Oase biedt voor elk bouwconcept het passende materiaal zoals o.a.: vijverfolies, voorgevormde vijver en PVC materiaal.

Ontwikkeling & Duurzaamheid

Op dit moment gaan de ontwikkelingen uit naar het samenbrengen van vijver, tuin en huis. Zodat alle OASE-producten heel eenvoudig in een netwerk onderbrengen en vervolgens centraal aansturen. Ook staat bij de ontwikkeling van de nieuwe Oase producten uit de ECO serie centraal. Naast de voordelen voor het milieu, bespaart u met de Oase vijverpompen en UVC apparaten op uw energierekening.
De constante ontwikkelingen brengt Natuur en Vijvertechniek ook steeds dichter bij elkaar. Dit blijkt ook uit de nieuwe WLAN van Oase living water. Met deze techniek kunt u door middel van een afstandbediening of smartphone, de doorstroomhoeveelheden van u fonteinen en beeklooppompen aanpassen.

Productie


De productie van Oase vindt plaats in Duitsland. De geproduceerde producten van Oase staan bekend om een krachtig vermogen, die daarnaast zeer betrouwbaar zijn en beschikken over een lange levensduur. Tijdens de productie wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste techniek, rekening gehouden met trends en gebruik gemaakt van de kwalificeerde kennis. Elk product van Oase is voorzien van een keurmerk. Of het nu gaat om een vijverpomp, vijverfilter, vijververlichting of een ander vijverproduct.