Oase Pondovac 4 – De vijverzuiger voor al uw vijveronderhoud

Vijverwinkel.com vertelt u graag waarom de Oase Pondovac 4, de vijverzuiger is voor al uw vijveronderhoud! De filtersystemen en skimmers doen hun uiterste best voor het schoonhouden van de vijver. Echter heeft ook uw vijver om de tijd een grote schoonmaak beurt nodig. Wanneer u veel slib op de bodem ziet liggen is het tijd voor deze schoonmaak. Als u het slib namelijk niet verwijderd kan er een rottingsproces optreden, er heel veel zuurstof onttrokken wordt uit uw vijverwater. Dit heeft natuurlijk een negatieve invloed op het welzijn van uw vissen en waterplanten. Ook creëert het rottingsproces veel voedingsstoffen in het water, waardoor de kans op algen groter wordt.

De Oase Pondovac 4 is de vijverstofzuiger waarmee u deze problemen kunt voorkomen. Het product is voorzien van het tweekamer systeem. Daarnaast beschikt deze slibzuiger over een krachtigere turbine en wordt geleverd met een uitgebreid pakket aan toebehoren. De Pondovac 4 is eenvoudig in gebruik en kunt u regelmatig gebruiken. Kortom deze Oase vijverzuiger is de perfecte oplossing voor het schoonhouden van middel grote vijvers of zwembaden.  Bestel de Pondovac 4  nu op Vijverwinkel.com.

Producteigenschappen Oase Pondovac 4

Ook de producteigenschappen van de Pondovac 4 zijn zeer uitgebreid. De zuigcapaciteit van deze vijverzuiger gaat tot 5.000 liter per uur, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. De vijver kan gezogen worden zonder enkele onderbreking. Door het gepatenteerde twee kamersysteem wordt het reservoir tegelijkertijd gevuld en leeggemaakt. Daarnaast is de Oase slibzuiger te gebruiken tot een maximale zuigdiepte van 2,4 meter, dankzij de sterke 1700 watt motor met geoptimaliseerde schoepengeometrie.De Oase Pondovac 4 is geschikt voor het reinigen van tuinvijvers, zwembaden en als natzuiger in het huishouden. Door de transparante aanzuigbuis kunt u de doorstroming controleren. De vijverzuiger is gemakkelijk te verplaatsen door de transportrollen en verstelbare handgreep. U kunt het zuigvermogen regelen met de handregelaar. Als laatste worden de volgende onderdelen meegeleverd met de Pondovac 4:

  • 4 robuuste aluminium buizen
  • Draadalgen mondstuk
  • Verbreed universeel mondstuk
  • Vlak mondstuk
  • Nat zuigborstel
  • Borstelmondstuk
  • Vuil opvangzak
  • 5 meter lange zuigslang
  • 2,5 meter lange afvoerslang

Oase Pondovac 4 huren?

Wilt u de Pondovac 4 graag een keer testen? Of heeft u de vijverzuiger maar enkele keren per jaar nodig? Dan biedt Vijverwinkel.com in samenwerking met Vijvercentrum de Scheper u de optie om de Pondovac 4 te huren voor een dag. De slibzuiger kunt u afhalen in ons vijvercentrum en na het vijveronderhoud weer terugbrengen. De kosten voor de huur is €50, -. Daarnaast dient u wel nog een borgbedrag te betalen. Deze krijgt u bij het inleveren van de slibzuiger weer terug. Voor meer informatie of het reserveren van vijverzuiger kunt u contact opnemen met info@descheper.nl.