Kinshi Eco Power 5 KG

Kinshi Eco Power 5 KG

 54,95 incl. BTW

Uitverkocht

Is niet meer leverbaar

Uit het assortiment

Uitverkocht

Artikelnummer: 8713179991124 Categorieën: , ,

Beschrijving

Helaas is de Eco Power niet meer leverbaar. Hiervoor hebben wij als alternatief de Anti Alg.

 

Kinshi Eco Power 5 KG is een middel dat de waterkwaliteit verbetert. Er worden mineralen aan het water toegevoegd, waardoor de hardheid toeneemt. Let op! Zacht water is in veel gevallen de oorzaak van algengroei.

Gebruiksaanwijzing

5 kg is voor 75.000 liter vijverwater.  Dosering 2 schepjes (=65 g) voor 1000 liter water.

Meng Kinshi Eco Power in een emmer met vijverwater en verdeel dit mengsel over het oppervlak van de vijver. Let op! In het begin ziet het vijverwater er troebel uit, maar dit zal na 24 uur wegtrekken en zal het water helder worden. Mocht er hevige vervuiling in het water aanwezig zijn, kan het helaas langer duren voor de vijver weer helder wordt. Kinshi Eco Power kan tot een minimum temperatuur van 5 graden Celsius gebruikt worden.

De kuur mag herhaalt worden wanneer de waterkwaliteit weer achteruit gaat, dit is in de meeste gevallen te herkennen aan de algengroei.

LET OP!

Kinshi Eco Power bestrijdt de draadalgen in uw vijver. Zorg daarom altijd voor voldoende zuurstof in uw vijver! Door Kinshi Eco Power te combineren met slibbacteriën, zal de bestrijding van draadalgen extra gestimuleerd worden en het resultaat bevorderen.

Extra informatie

Merk

Leverancier

Smulders

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant