Lelite vijverbeplanting 20L

 19,21

Leversnelheid: 1 aantal 24 uur, meerdere aantallen afhalen

Beschrijving

Lelite vijverbeplanting 20L

LET OP! Het product staat door zijn volume automatisch op afhalen bij Vijvercentrum De Scheper. Indien u het product thuis wilt ontvangen, is dit mogelijk in nader overleg met Vijverwinkel.com.

Lelite is een speciaal voor waterlelies samengestelde voedingsaarde. Het bevat blauwklei en gedroogde laagveenturf. Door de bijzondere en luchtige structuur van het mengsel laat Lelite voldoende zuurstof toe om verstikking van de wortels te voorkomen. Mede door de toegevoegde mineralen en sporenelementen ontstaat er een goed doorwortelde plantenkluit en een gezonde groei van de lelie.

Leverbaar in zakken van 10 en 20 liter.

De ontwikkeling van een waterlelie is voor een groot deel afhankelijk van de voedingsbodem waarin de wortelknol is geplant. Een krachtig ontwikkelde wortelknol vormt gezonde bladeren en geeft veel bloemen. Lelite is speciaal door Velda samengesteld om uw waterlelies het beste tot bloei te laten komen. Lelite bevat de belangrijkste bouwstoffen voor een optimale groei, bladontwikkeling en bloemzetting. De luchtige samenstelling zorgt voor een goede watercirculatie langs de wortelknol, terwijl de toegevoegde blauwklei een krachtige wortelgroei stimuleert.

Gebruiksadvies: Zorg voor een ruime plantmand (30 x 30 x 25 cm). Gebruik bij plastic plantmanden Velda inlegdoekjes (Cloth Liner) om het uitspoelen van de aarde te voorkomen en dek de kluit af met gewassen grind of substraat.

Productspecificatie:

Afmetingen ( liter )

20

Geschikt voor

3 plantmanden (of gebruik op de vijverbodem)

Extra informatie

Gewicht 20,00 kg
Merk

Titel

Ga naar de bovenkant