Over Vijverwinkel.com

Vijverwinkel.com is onderdeel van Vijvercentrum De Scheper uit Oirschot

Alles voor uw koivijver, zwemvijver en siervijver bij Vijverwinkel.com – Vijvercentrum De Scheper

Bij ons zit u goed op het gebied van vijvers. Wij kunnen ons voorstellen dat u wilt genieten van uw tuin met daarin een mooie vijver. Het maakt niet uit of u van een strakke vijver, een koivijver, een zwemvijver of een prachtige natuurvijver heeft of wilt gaan maken. Vijvercentrum De Scheper heeft voor iedereen de juiste vijver.

Ook voor vijveronderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Neem contact met ons via handige formulieren direct via de website of bel ons direct!

Nog leuker is het om eens langs te komen in ons vijvercentrum. Wandel eens rustig rond in onze vijverspeciaalzaak. U kunt er allerlei vijvers zien en op die manier ideeën opdoen bij het aanleggen van een vijver.

In ons vijvercentrum hebben wij diverse voorbeeld vijvers aangelegd die u gewoon kunt bekijken. Een vijver aanleggen is onze specialiteit. Het maken van een mooie vijver, waar u optimaal van kunt genieten is een precisie werk. Vijvercentrum De Scheper is reeds meer dan 25 jaar expert op dit gebied.

Wat kunt u bij ons verwachten?

Al jaren zijn we gevestigd in Oirschot. In deze jaren hebben wij een prachtig assortiment in ons vijvercentrum opgebouwd.

– Voorbeelden van aangelegde vijvers

– Kwaliteitsproducten voor uw vijver

– In het voorjaar een groot assortiment vijverplanten

– Ruime sortering vijvervissen op voorraad

– Prachtige tuinbeelden

Kortom : een compleet vijvercentrum met vele mogelijkheden. Ruim 15.000 meter (binnen en buiten) met vele vijvers en aanverwante artikelen !

Online bestellen kan natuurlijk ook!

Even geen tijd om ons vijvercentrum te bezoeken? Online bestellen van vele vijverbenodigdheden kan ook gewoon vanuit huis. Een overzichtelijk webshop biedt vele mogelijkheden. Binnen enkele dagen heeft u uw bestelling in huis.

Zelfs koi online bestellen is geen probleem door ons. Door onze structurele samenwerking met koinetwerk.com kunt u onze topkwaliteit koi bekijken en bestellen.

Historie van ons vijvercentrum

Toon en Truus van Alphen startte eind jaren ’60 van de vorige eeuw het hoveniersbedrijf van Alphen. Vanaf de start was het bedrijf bekend met de aanleg van vijvers.

Naast hoveniersactiviteiten werden strakke en organische siervijvers aangelegd. In 1985 werd het hoveniersbedrijf opgesplitst in Tuincentrum van Alphen en Groencentrum van Alphen. Het Groencentrum van Alphen werd daarna omgedoopt tot het huidige Vijvercentrum De Scheper.

De Scheper is inmiddels al ruim 25 jaar de specialist voor vijveraanleg en koi. Giel en Janita van Alphen staan aan het roer van het Vijvercentrum De Scheper.

Specialist in aanleggen van koivijvers en zwemvijvers

Sinds de jaren negentig van de vorige eeuw werd Vijvercentrum De Scheper is het perfecte adres voor het ontwerp, de aanleg en nazorg van uw koivijver of zwemvijver. Een professioneel team van vijverspecialisten biedt u alle mogelijkheden om tot de juiste beslissingen te komen en een passend aanbod te doen.

De zwemvijver is de laatste jaren steeds populairder geworden. Mede dankzij de verschillende wensen van klanten heeft Vijvercentrum De Scheper zich in de afgelopen 15 jaar kunnen ontwikkelen in een bedrijf die vele professionele zwemvijvers heeft aangelegd.

Iedere koivijver of zwemvijver is uniek en af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Neem gerust contact met ons op. Met onze ervaring en kennis zult u snel uw droom verwezenlijken.

Vijvercentrum De Scheper
‘t Laar 3 5688 HH Oirschot Nederland
Telefoon: 0499 577 980

www.vijvercentrumdescheper.nlwww.vijverwinkel.comwww.koinetwerk.com

E-mail : info@descheper.nl

Openingstijden en routebeschrijving

Suggesties en vragen ?

Heeft u suggesties, vragen of ideeën voor ons? Wij staan er graag voor open. Mist u bepaalde zaken in onze winkel of webshop? Een telefoontje of mailtje is voldoende. Wij gaan graag voor u op zoek!