Vijverpomp kopen voor vijverfilter, fonteinen en waterval

Een vijverpomp kopen doe je niet elke dag. Vijverwinkel.com biedt u diverse kwaliteitsmerken energiezuinige vijverpompen tegen zeer scherpe prijzen. Als u op zoek bent naar een goede vijverpomp voor uw vijver bent u bij ons aan het goede adres. Naast vijverpompen bieden wij uiteraard ook alle vijverbenodigdheden. Een vijverfilter kopen via vijverwinkel.com gaat net zo gemakkelijk.

Vaak wordt een vijverpomp gebruikt ten behoeve van de vijverfilter. De meeste pompen kunnen overigens ook gebruikt worden bij :

  1. Vijver fonteinen
  2. Vijver watervallen

Wij zijn officieel dealer van Oase, Aquaforte, Velda en Vivaria vijverfilters. Vijverwinkel.com kan daarom vele kwalitatieve producten uit voorraad leveren. Een snelle levering en gunstige prijzen staan daarbij voorop.

Welke vijverpomp moet u kopen ?

Bij deze vraag moet u zich richten op de inhoud van de vijver. Dit is bepalend welke capaciteit de vijverpomp moet hebben en dus ook welke vijverpomp u moet kopen. Stel dat de vijver een inhoud van 5.000 liter heeft, is het aan te raden om een vijver pomp aan te schaffen met een capaciteit van 5000 liter per uur.

Op deze manier zorgt u ervoor dat elke uur de gehele vijver naar het vijverfilter wordt getransporteerd. Per dag betekent dit dus dat de vijver 24 keer per dag door de filter gaat.

Online kopen is net zo veilig !

Bent u niet helemaal zeker van uzelf ? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij helpen u graag. Het online kopen van een vijverpomp betekent dat u verzekerd bent van dezelfde garantie als wanneer u in een winkel koopt. De prijzen daarentegen zijn vaak goedkoper. De verzending van de bestelling gebeurd bij Vijverwinkel.com op dezelfde dag !

Titel

Ga naar de bovenkant