JBL ProFlora BioRefill navulling CO2 bemesting

Home/Winkel/Aquarium/Aquarium techniek/CO2 dosering/JBL ProFlora BioRefill navulling CO2 bemesting

JBL ProFlora BioRefill navulling CO2 bemesting

 8,15 incl. BTW

Leversnelheid: 24 uur
Artikelnummer: 6444700
EAN: 4014162644473

Producteigenschappen: 

  • Navulset voor de bio CO2-bemestinginstallatie
  • Componenten A en B
  • Eenvoudig te installeren

Beschrijving

JBL ProFlora BioRefill navulling CO2 bemesting

JBL ProFlora BioRefill navulling CO2 bemesting is een navulset voor de bio CO2-bemestinginstallatie.  Aquariums van 30 – 80 liter worden 40 dagen voorzien van plantenvoeding kooldioxide. De navulset is eenvoudig in gebruik. De componenten A en B doet u in het reactievat, deze vult u aan met water waardoor de componenten  zich zullen vermengen. Bovendien zijn gezonde aquariumplanten in elk aquarium van belang. Zij zorgen namelijk dat er voldoende zuurstof aanwezig is voor uw aquariumvissen. Voor optimale groei van planten in het aquarium is zowel licht als energiebron voor fotosynthese van belang als de CO2, die voedingsstoffen en spoorelementen achterlaten voor de bevordering van de groei.

JBL ProFlora BioRefill navulling CO2 bemesting is voorzien van zowel component A als B en voorziet uw aquariumplanten via het water van alle nodige voedingsstoffen en spoorelementen.  Zodat de planten dit kunnen opnemen via de wortels en bladeren en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Het belang van planten in uw aquarium is enorm. Aangezien aquariumplanten zuurstof creëren voor de aquariumbewoners en tegelijkertijd schuilplekken bieden. Ook voorkomen planten algengroei en worden ziektekiemen gereduceerd. Anderzijds worden schadelijke stoffen verwijderd.

 

Extra informatie

Gewicht 0.205 kg
Afmetingen 4.3 × 14 × 10.6 cm
Merk

Leverancier

JBL

Ga naar de bovenkant