Oase HighLine 400 aquarium met meubel eiken

 1.649,00 incl. BTW

Beschikbaar via nabestelling

Leversnelheid: Op Bestelling
Artikelnummer: 45436
EAN: 4010052454368

Producteigenschappen:

  • Uitstekende kwaliteit en betoverend design
  • Onzichtbare techniek dankzij droge schacht en filterleidingwerk
  • Individueel configureerbare onderkast met praktische laden

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Oase HighLine 400 aquarium met meubel antraciet

Allereerst behoort het Oase HighLine 400 aquarium met meubel Eiken tot de prachtige aquarium lijn van Oase. Kortom dit aquarium heeft een inhoud van 413 liter water. En is hiermee de grootste maat in de Highline serie. Bij dit product is werkelijk overal aan gedacht.

Ook wordt het aquarium geleverd inclusief het lineaire aquariummeubel. De deuren van het meubel zijn afgewerkt zonder handvat. De Oase Highline 400 is geheel te openen en beschikt over een aluminium afdekking. Hierin kan  LED verlichting worden verwerkt die apart verkrijgbaar zijn, daarnaast biedt de aluminiumlijst afdekking voor kiezel- en waterrand. Als laatste is het meubel uitgerust met 2 laden voor opslagruimte.

Het Oase Aquarium biedt u alle mogelijkheden om de aquariumtechniek geheel onzichtbaar te maken. Zo is er een droge schacht en zijn er doorvoeren gemaakt door de bodem. Hierdoor kan een filter verborgen worden aangesloten.

Zelfs voor het voeren van uw aquariumvissen is dit aquarium van alle gemakken voorzien. Er is een speciale voederklep toegevoegd aan het aquarium, wat het instrooien van voer nog eenvoudiger maakt. Als laatste adviseren wij voor een ideaal voerschema van uw aquariumvissen, het Oase aquarium te combineren met de FishGuard voederautomaat.

 

Volume in liter l 413
Afmetingen aquarium
(l x b x h)
cm 140 x 50 x 63
Glasdikte mm 12
Nettogewicht kg 196,00
Garantie jaar 2

Extra informatie

Merk

Leverancier

Oase

Andere suggesties…

Ga naar de bovenkant